Myymälä auki maanantaisin klo 9-17 & torstaisin klo 11-18 

Paljasjalkakengät aktivoi jalan lihaksia monipuolisesti

Paljain jaloin ja paljasjalkakengillä kävely aktivoivat monipuolisesti alaraajan ja jalkaterän lihas- ja niveltoimintoja sekä verenkiertoa. Käyttökokemukset paljasjalkakenkien käytöstä mm. työkenkinä ovat olleet positiivisia. Monet ovat saaneet apua vaivoihinsa ja jalkojen päällä jaksaa olla pidempään. Varsinkin hoitoalalla paljasjalkakengät ovat kasvattaneet suosiota. Lue lisää...

Paljasjalkakengillä kävely harjoittaa monipuolisesti jalkojen lihaksia aina kun kävelet, joten harjoittelu tulee tehtyä lähes huomaamatta samalla kun liikkuu. Paljasjalkakengät soveltuvat erilaisten jalkaterän vaivojen hoitoon, akillesjännevammoista ylipronaatioon. Jos sinulla on vaivaisenluu, hyödyt varmasti paljasjalkakenkien riittävästä varvastilasta.

Paljasjalkakenkien käyttöön on hyvä totutella maltillisesti, alkuun pieniä hetkiä kerralla. Kehon tottuminen uudenlaisiin lihasten ja nivelten toimintoihin kestää keskimäärin noin 4–6 viikkoa. Paljasjalkakenkien käytöllä ja paljain jaloin kävelyllä on arvioitu olevan polven nivelrikkoa vähentävä vaikutus.

Paljasjalkakenkien käyttöä ei suositella tiettyjen vaivojen ja sairauksien yhteydessä eikä ne sovi kaikille. Jos sinulla on jalkavaivoja tai vammoja, suosittelen olemaan yhteydessä esimerkiksi paljasjalkakenkiin perehtyneeseen fysioterapeuttiin. Terveydenhoidon ammattilainen osaa parhaiten katsoa, sopiiko paljasjalkakenkien käyttö juuri sinulle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit