Myymälä auki maanantaisin klo 9-17 & torstaisin klo 11-18 

Paljasjalkakengät työkenkinä

Paljasjalkakengät tai minimalistiset kengät, ovat saaneet huomiota etenkin niiden tarjoamista terveyshyödyistä. Käyttäessään paljasjalkakenkiä työkenkinä, ihmiset voivat kokea useita kenkien tuomia etuja.

Paljasjalkakengät työkenkinä

Käyttäessään paljasjalkakenkiä työkenkinä, ihmiset voivat kokea useita kenkien tuomia etuja:

  • Jalkojen luonnollinen liikkuvuus: Paljasjalkakengät mahdollistavat jalkojen luonnollisen liikkumisen ja antavat varpaille tilaa levitä. Tämä voi auttaa vahvistamaan jalkojen lihaksia ja parantamaan tasapainoa.

  • Parempi kehon asento: Paljasjalkakengät auttaa ylläpitämään parempaa kehon asentoa ja tukemaan luonnollista ryhtiä. Tämä voi vähentää selkä- ja niskakipuja.

  • Parempi tunto: Paljasjalkakengät tarjoavat paremman tuntuman maahan, mikä voi auttaa parantamaan liikkumisen hallintaa ja koordinaatiota.

  • Parempi jalkaterveyden ylläpito: Paljasjalkakengät voivat auttaa vähentämään jalkaterveyteen liittyviä ongelmia, kuten jalka- ja varvaskipuja, sekä ehkäisemään jalkojen muodonmuutoksia, esimerkiksi vaivaisenluun syntymistä.

Työtilanteita, joissa ihmiset käyttävät paljasjalkakenkiä:

  • Staattiset työt: Esimerkiksi seisomatyössä, kuten kassatyöntekijät tai tiskarit, joilla voi olla paineita jaloissa ja selässä.

  • Liikkuvat työt: Työt, jotka vaativat paljon liikkumista ja jalkojen päällä oloa, kuten varastotyöntekijät, siivoojat, hoitoalalla työskentelevät, postinkantajat tai kaupungilla liikkuvat palvelualan työntekijät.

  • Toimistotyö: Ihmiset, jotka työskentelevät pitkiä aikoja istuen, voivat hyötyä paljasjalkakengistä, jotka mahdollistavat paremman jalkojen liikkuvuuden silloin kun liikkuu.

  • Rakennustyö: Joissain tapauksissa, kuten kevyemmissä rakennustehtävissä, paljasjalkakengät voivat tarjota paremman tuntuman alustaan ja auttaa ylläpitämään parempaa tasapainoa. Mikäli ei työ ei vaadi turvakenkiä. Jos tarvitset työssäsi turvakenkiä, mutta kaipaat joustavampaa ja tilavampaa kenkää, niin suosittelen tutkimaan Birckenstockin turvakenkiä.

On tärkeää huomata, että paljasjalkakengät eivät välttämättä sovi kaikille ja että niiden käyttöön on hyvä tottua vähitellen. Ennen kuin valitset paljasjalkakengät työkengiksi, on suositeltavaa miettiä, että ne sopivat sinulle ja työympäristöösi.Ostoskoriin käytetyt lahjakortit